• Excel Grund/Självlärda
  5( 1 RECENSIONER )
  7771 DELTAGARE

  En omfattande Grundkurs där du har tillgång till massor av kursavsnitt innehållande videofilmer (+15 timmars speltid) och textdokumentation. Ta del av nedladdningsbara filer och övningar, kunskapstester och kursintyg.

  1.995,00kr per 365 dagar
 • Excel Fördjupning
  0( 0 RECENSIONER )
  7065 DELTAGARE

  Denna kurs ger dig många verktyg att förbättra och förenkla din vardag i Excel samtidigt som du får lära dig smarta tips och tricks som snabbar upp och gör dig till en säkrare Excelanvändare. Bland innehållet finns många diagramavsnitt, massor av användbara Excelfunktioner, villkorsstyrd formatering, dataanalysavsnitt, makron, mallar och skydd samt miniatyrdiagram. Med över 16 timmars effektiv speltid samt omfattande textavsnitt, kunskapstester och nedladdningsbara Excelfiler slår denna kurs konkurrenterna med hästlängder.

  1.995,00kr per 365 dagar
 • Excel Avancerad
  4.5( 2 RECENSIONER )
  6787 DELTAGARE

  Det här är kursen för dig som redan arbetar mycket med formler och funktioner i Excel och som vill ta ytterligare ett kliv framåt. Du lär dig många nyttiga funktioner med många möjligheter. Du lär dig också att göra konsekvensanalyser och matrisformler.

  1.995,00kr per 365 dagar
 • Excel Pivottabeller
  4( 2 RECENSIONER )
  6916 DELTAGARE

  Detta är en riktig crash-course i pivottabeller! Med över 40 kursavsnitt innehållande ca 6 timmars effektiv speltid plus text- och bildbeskrivningar lär du dig allt från grunder till riktigt avancerade tillämpningar.

  1.995,00kr per 365 dagar
 • Diagram och visualisering
  0( 0 RECENSIONER )
  659 DELTAGARE

  Denna kurs innehåller olika sätt att visualisera siffror i Excel. Till största del handlar det om diagram men det är också Villkorsstyrd formatering (Conditional formatting) samt andra verktyg för att presentera dina beräkningar.

  1.995,00kr per 365 dagar
 • Excel AI Chat GPT
  0( 0 RECENSIONER )
  178 DELTAGARE

  Ta hjälp av AI för att jobba mer effektivt med Excel. Lär dig olika knep att lösa Excelproblem med t ex Chat GPT eller Bing Chat. Skapa VBA-kod, DAX-formler eller automatisera ditt Excelarbete effektivt med AI.

  1.995,00kr per 365 dagar
 • Excelwebbinarier
  0( 0 RECENSIONER )
  1053 DELTAGARE

  I den här kursen hittar du alla våra Excelwebbinarier. Du kan kika igenom filmerna i egen takt, pausa, spola fram till önskat kapitel, precis som du själv önskar.

  995,00kr per 365 dagar
 • Power Query
  0( 0 RECENSIONER )
  3122 DELTAGARE

  Jobbar du mycket i Excel lovar vi dig till 100% att Power Query kommer att öka din effektivitet och struktur rejält. Du kan hämta data från alla möjliga datakällor som databaser, text- och CSV-filer, Excelfiler, Access m.fl. Du kan transformera dina data på massor av sätt, pivotera, ändra format, ta bort/lägga till rader och kolumner, göra egna kolumner med olika beräkningar, konkatenera värden, gruppera och summera grupperingen, söka och ersätta värden m.m. Dessutom kan du använda frågespråket M för att göra ännu mer avancerade tillämpningar och skapa egna funktioner. Som du säkert förstår kan ett verktyg med dessa möjligheter snabbt ersätta mycket av det du tidigare gjorde med VBA-kod i Excel.

  1.995,00kr per 365 dagar
 • Power Pivot och DAX
  3( 1 RECENSIONER )
  4740 DELTAGARE

  Power Pivot revolutionerar användningen av Excel. Flytta kraften av Business Intelligence från IT-avdelningen och sätt den direkt i händerna på dig som arbetar med rapport och analys i organisationen. Excelanvändarna har aldrig tidigare erbjudits sådana möjligheter – och dessutom helt gratis! Du lär dig importera data, koppla data och skapa rapporter och dashboard, DAX-funktioner och mycket mer. Kraftigare verktyg få du leta efter, fler och kraftfulla möjligheter som kompletterar pivottabell-funktionen i Excel.

  1.995,00kr per 365 dagar
 • Power BI
  4( 1 RECENSIONER )
  3059 DELTAGARE

  Microsoft Power BI ger helt nya möjligheter att skapa, distribuera och konsumera beslutsstöd i din organisation. Power BI innehåller alla verktyg för att hämta och tvätta data med Power Query samt skapa robusta datamodeller och avancerade mätvärden med Power Pivot. Med Power BI har du unika möjligheter att visualisera och presentera dina data med en stor mängd diagram och visualiseringsobjekt. Du kan sedan distribuera dina data effektivt till användarna genom dynamiska rapporter i webbgränssnitt, instrumentpaneler i mobilen eller klassiska pivottabeller och diagram i Excel.

  1.995,00kr per 365 dagar
 • Outlook
  4( 1 RECENSIONER )
  3514 DELTAGARE

  En kurs som ger dig verktygen för att använda Outlook för att kommunicera och planera på ett effektivt sätt. Kursen ger dig många smarta tips på hur din vardag med Outlook kan förenklas och effektiviseras. Du lär dig bland annat hantera meddelanden, signaturer, frånvaromeddelande, kontakter och grupper, visitkort, kalenderhantering med möten, bokningar, kategorier, dela kalendrar, skapa uppgifter och dela ut dem och följ upp dem. Flera timmars effektiv speltid och över 30 kursavsnitt ger dig en smartare användning av programmet du använder många gånger varje dag. Outlook och PIM Programmet är ett ”PIM” (Personal information Manager) från microsoft vilken finns tillgänglig som en del av microsoft office. Outlook används i första hand till mail hantering men kan även hantera kalender,…

  1.995,00kr per 365 dagar
 • Outlook - Zero Inbox
  0( 0 RECENSIONER )
  2700 DELTAGARE

  Zero Inbox är en metod i effektiv e-posthantering. Denna metod går att applicera på flera e-postklienter men här visas den i Outlook. I kursen lär du dig använda, hantera och jobba effektivt med e-post för att få en fungerande struktur och en tom Inkorg varje dag. Kursen består av ca 25 kursavsnitt. Alla avsnitt är fyllda med pedagogiska videofilmer och väldokumenterade text- och bildavsnitt. Du kan testa dina kunskaper i frågetester och erhålla kursdiplom.

  1.995,00kr per 365 dagar
 • Word
  4.5( 2 RECENSIONER )
  3706 DELTAGARE

  Denna kurs innehåller både grundläggande och fördjupade kunskaper i Word. Du lär dig bland annat grundinställningar, programfönster och menyer, effektiv markering och redigering, listhantering, sidhuvud och sidfot, bildhantering, arbeta smartare med stycken, tabbar, indrag och spalter. Självklart finns avsnitt för utskrift, stavning och teman. Avsnitt där du lär dig koppla dokument till t.ex. Excelfiler, skyddar dina dokument, använder länkar, skapar innehållsförteckning och använder Words inbyggda figurer finns också med. Över fyra timmars effektiv speltid fördelat på över 50 kursavsnitt ger dig en gedigen kunskap. Word, lite historik Den här ordbehandlaren dök upp på marknaden redan 1983, fast under ett annat namn – Multi-tool- Word för Xenix systems. Till skillnad från många andra program av Microsoft var detta gjort att användas…

  1.995,00kr per 365 dagar
 • PowerPoint
  5( 2 RECENSIONER )
  3858 DELTAGARE

  En omfattande kurs i PowerPoint för att skapa och hantera presentationer på ett professionellt och effektivt sätt. Lär dig använda de inbyggda verktygen för att skapa en intressantare och mer levande presentation. Med denna kurs i PowerPoint ökar du dina möjligheter att imponera och fängsla dina lyssnare. Du lär dig allt från grundläggande kunskaper till avancerad användning med animeringar, diagram och bilder/video. Med över 50 kursavsnitt och flera timmars speltid blir du företagets presentationskung. Powerpoint, lite historia PowerPoint är i det närmaste dominerande när det gäller presentationer för företag. Programmet byggdes av företaget Forethought i USA 1984. Microsoft upptäckte programmet och köpte upp företaget 1987. För dig som vill hänga med i utvecklingen har vi här en länk till utvecklingsteamets…

  1.995,00kr per 365 dagar
 • OneNote
  0( 0 RECENSIONER )
  3381 DELTAGARE

  OneNote är ett fantastiskt program med många möjligheter och som håller ordning och redan på dina anteckningar. Släng dina pappersanteckningar och sköt det via dator, mobil eller läsplatta och få åtkomst när som helst till ALLA dina anteckningar. OneNote är tätt sammanflätat med övriga Officeprogram som Excel, Word, PowerPoint och Outlook. Du kan enkelt bifoga eller skapa en Excelkalkyl i OneNote, länka till en webbsida, bifoga bilder och filmer, spela in ljud, klippa in skärmurklipp från nätet, skapa egna pennanteckningar och formatera text och bild snabbt och effektivt i OneNote. Denna kurs är heltäckande och behandlar det du behöver för att börja använda programmet OneNote i din dator och appen OneNote på läsplattor och mobiler effektivt för dina framtida anteckningar.

  1.995,00kr per 365 dagar
 • Microsoft Teams
  0( 0 RECENSIONER )
  3033 DELTAGARE

  Använder ni Microsoft Teams i er organisation, så är detta en utmärkt e-kurs för såväl enskilda användare som för hela företaget. I kursen lär du dig använda, hantera och jobba effektivt i Teams. Kursen består av ca 40 kursavsnitt. Alla avsnitt är fyllda med pedagogiska videofilmer och väldokumenterade text- och bildavsnitt. Du kan testa dina kunskaper i frågetester och erhålla kursdiplom.

  1.995,00kr per 365 dagar
 • Microsoft-365
  0( 0 RECENSIONER )
  3145 DELTAGARE

  I kursen Microsoft Office 365 online lär du dig hantera de olika program och appar som finns i Microsoft Office 365. Kursen innehåller avsnitt om onlineversionerna av Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook och Word samt program som t.ex. OneDrive, SharePoint online, Teams, Yammer, Forms, Grupper, Planner, To Do, Delve, Sway. Du får tillgång till både pedagogiska videofilmer och digital kurslitteratur, vilket gör att du själv kan välja om du vill se videofilmer eller läsa dig till dina kunskaper i Microsoft Office 365. Testa sedan dina kunskaper med frågetester och erhåll ett kursdiplom.

  1.995,00kr per 365 dagar
 • Excel för Mac
  0( 0 RECENSIONER )
  1031 DELTAGARE

  Lär dig arbeta självständigt i Excel för Mac på ett strukturerat sätt. Oavsett om du är nybörjare eller har arbetat i Excel tidigare kommer du att ha mycket nytta av denna kurs i Excel för Mac. Självklart får du en rejäl genomgång av programfönster, menyflikar, kopiering, inklistring, förflyttningar och markeringar. I kursen lär du dig hantera olika slags diagram och skapa överskådliga kalkyler med formler och funktioner. Vidare kommer du att kunna hantera utskrifter och formatering på ett effektivt sätt, samt lära dig sortera och filtrera i listor och självklart hemligheterna bakom Exceltabeller. Efter kursavsnitten har du möjlighet att göra kunskapstester för att verifiera dina framsteg. När du är färdig med kursen erhåller du ett kursintyg från Infocell där det…

  2.495,00kr per 365 dagar
 • Excel VBA/Makron
  0( 0 RECENSIONER )
  2195 DELTAGARE

  Även om du är en duktig Excelanvändare tar det stopp ibland. Med rätt användning av VBA kan du automatisera och effektivisera ditt arbete i Excel. Kanske behöver du formulera egna funktioner och procedurer, skapa formulär, koppla Excel mot databaser, integrera Excel med andra Office-produkter eller förenkla rapportarbetet med makron. Med Excelkurs VBA och makron får du en omfattande tvådagarskurs med en stabil grund att stå på.

  2.495,00kr per 365 dagar
 • online kurs windows 10
  0( 0 RECENSIONER )
  2842 DELTAGARE

  I denna kurs lär du dig att navigera och hantera din dator med Windows 10. Du lär dig att hantera startmenyn och aktivitetsfältet samt att göra inställningar för utseende och funktionalitet. Du lär dig även att hantera Utforskaren för att strukturera dina filer samt flera smarta sökmetoder för att snabbt hitta filer på datorn. Du får tillgång till både pedagogiska videofilmer och digital kurslitteratur, vilket gör att du själv kan välja om du vill se videofilmer eller läsa dig till dina kunskaper i Windows 10. Testa sedan dina kunskaper med frågetester och erhåll ett kursdiplom.

  495,00kr per 365 dagar